Nume/prenume in real life: Vlad
Numele din joc de pe fiecare db
(caracter principal)/rasa caracterului(elf,bk,mg,dl,sm): Violatoru / Magic Gladiator
Varsta/data
nasterii: 27 ani, 20.04.1982
O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata
de zi cu zi:
Guilds in care ati mai fost: Pe versiunea 0.97d am fost in guilda ZzzzBumi
Motivul "plecarii"
(daca exista):
De cand jucati Mu pe LinkMania: Am jucat acum 5-6 ani cand a aparut, m-am lasat din diverse motive ... iar acum am reaparut
Enumerati
"antecedentele" grave (suspenduri, etc.): nu am
Timpul aproximativ petrecut
in joc (optional): daca punem la socoteala si versiunea cealalta.... suficient de mult. Pe versiunea asta joc de o saptamana si jumatate in fiecare zi.
Motivul pentru care doriti sa faceti parte din
Heaven: am inteles ca este o guilda unita, se ajuta unii pe altii, iar eu la inceput chiar am nevoie de un pic de ajutor. In schimb promit ca pe parcurs si eu sa ajut la randul meu fara nicio problema.
Care credeti ca poate fi contributia voastra la Heaven? (NU
ma refer la partea materiala): Am sa ajut cum pot pe cei din guilda cu jwl, jol, poh(atunci cand am sa rezist in Crywolf) si cu un party la vreun spot/ tarc atunci cand am sa am posibilitatea(ma refer cand sunt PM)
Numele persoanelor ce va recomanda
(daca exista): Nu exista, insa daca voi avea sansa voi demonstra ca ati facut o alegere buna daca ma recrutati.
Sper ca v-au satisfacut raspunsurile mele si astept raspunsul vostru.
Va Multumesc anticipat.
Numele din joc de pe fiecare db
(caracter principal)/rasa caracterului(elf,bk,mg,dl,sm): Violatoru / Magic Gladiator
Varsta/data
nasterii: 27 ani, 20.04.1982
O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata
de zi cu zi:
Guilds in care ati mai fost: Pe versiunea 0.97d am fost in guilda ZzzzBumi
Motivul "plecarii"
(daca exista):
De cand jucati Mu pe LinkMania: Am jucat acum 5-6 ani cand a aparut, m-am lasat din diverse motive ... iar acum am reaparut
Enumerati
"antecedentele" grave (suspenduri, etc.): nu am
Timpul aproximativ petrecut
in joc (optional): daca punem la socoteala si versiunea cealalta.... suficient de mult. Pe versiunea asta joc de o saptamana si jumatate in fiecare zi.
Motivul pentru care doriti sa faceti parte din
Heaven: am inteles ca este o guilda unita, se ajuta unii pe altii, iar eu la inceput chiar am nevoie de un pic de ajutor. In schimb promit ca pe parcurs si eu sa ajut la randul meu fara nicio problema.
Care credeti ca poate fi contributia voastra la Heaven? (NU
ma refer la partea materiala): Am sa ajut cum pot pe cei din guilda cu jwl, jol, poh(atunci cand am sa rezist in Crywolf) si cu un party la vreun spot/ tarc atunci cand am sa am posibilitatea(ma refer cand sunt PM)
Numele persoanelor ce va recomanda
(daca exista): Nu exista, insa daca voi avea sansa voi demonstra ca ati facut o alegere buna daca ma recrutati.
Sper ca v-au satisfacut raspunsurile mele si astept raspunsul vostru.
Va Multumesc anticipat.