HeavenGuild

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
HeavenGuild

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

5 participanți

Cerere recrutare

Violator
    Vizitator

Cerere recrutare Empty Cerere recrutare

Mesaj  Violator 20/2/2010, 13:32

Nume/prenume in real life: Vlad
    Numele din joc de pe fiecare db
    (caracter principal)/rasa caracterului(elf,bk,mg,dl,sm): Violatoru / Magic Gladiator
    Varsta/data
    nasterii: 27 ani, 20.04.1982
    O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata
    de zi cu zi:
    Guilds in care ati mai fost: Pe versiunea 0.97d am fost in guilda ZzzzBumi
    Motivul "plecarii"
    (daca exista):
    De cand jucati Mu pe LinkMania: Am jucat acum 5-6 ani cand a aparut, m-am lasat din diverse motive ... iar acum am reaparut
    Cerere recrutare Icon_smile
    Enumerati
    "antecedentele" grave (suspenduri, etc.): nu am
    Timpul aproximativ petrecut
    in joc (optional): daca punem la socoteala si versiunea cealalta.... suficient de mult. Pe versiunea asta joc de o saptamana si jumatate in fiecare zi.
    Motivul pentru care doriti sa faceti parte din
    Heaven: am inteles ca este o guilda unita, se ajuta unii pe altii, iar eu la inceput chiar am nevoie de un pic de ajutor. In schimb promit ca pe parcurs si eu sa ajut la randul meu fara nicio problema.
    Care credeti ca poate fi contributia voastra la Heaven? (NU
    ma refer la partea materiala): Am sa ajut cum pot pe cei din guilda cu jwl, jol, poh(atunci cand am sa rezist in Crywolf) si cu un party la vreun spot/ tarc atunci cand am sa am posibilitatea(ma refer cand sunt PM)
    Numele persoanelor ce va recomanda
    (daca exista): Nu exista, insa daca voi avea sansa voi demonstra ca ati facut o alegere buna daca ma recrutati.
    Cerere recrutare Icon_wink

Sper ca v-au satisfacut raspunsurile mele si astept raspunsul vostru.
    Va Multumesc anticipat.
    AimZ
    AimZ

Data de inscriere : 28/12/2009
    Varsta : 36
    Localizare : Pitesti

Cerere recrutare Empty Re: Cerere recrutare

Mesaj  AimZ 20/2/2010, 16:51

hahhaa 27 de ani? si ai nume Violatoru rofl
    prea tare frateee

nush ce sa zic mai astept sa vad ce posteaza colegii Smile))))
    thora
    thora
    Moderator
    Moderator

Data de inscriere : 24/11/2009
    Varsta : 44
    Localizare : Dracula's country

Mesaj  thora 20/2/2010, 17:44

Mai avem Aimz pe cineva in guild v1ol deci nu e asa rau Cerere recrutare Icon_study sincer mai astept voturi, faptul (care sper sa fie real) ca ai fost in Zzzzbumi conteaza...de unde ai auzit de forumul nostru?
    YonutzD
    YonutzD

Data de inscriere : 25/11/2009
    Localizare : pe aici pe undeva

Mesaj  YonutzD 20/2/2010, 17:48

eu votez contra. nu am nimic personal cu el,doar ca nu-mi place nickul ales. stiu ca mai avem pe cineva in guild care are cam acelasi gen de id, dar n-as vrea ca guildul sa devina o gasca de violatori. in rest,ca si date existente in formular e ok.
    Violator
    Vizitator

Mesaj  Violator 20/2/2010, 19:09

Am fost astazi in party cu cineva de voi din guild in Arena si mi-a spus de forum.

Cat despre nickul meu, fiecare intelege din el ce vrea ... nu l-am ales pentru intelesul lui la propriu. Ma refeream la ceva de genul concursuri de PK, fotbal (dar am inteles ca nu se mai organizeaza - ceea ce mi se pare foarte nasol, pentru ca erau foarte distractive acele concursuri). Daca te mai imbuneaza si iti schimba punctul de vedere YonutzD ... pe tine nu am sa te violez. Cerere recrutare 217204
    YonutzD
    YonutzD

Localizare : pe aici pe undeva

Mesaj  YonutzD 20/2/2010, 20:23

in mod sigur asta era motivul pt ca am spus contra. m-ai ghicit. imi era frica de asta.
    Mykidutza
    Mykidutza
    Moderator
    Moderator

Mesaj  Mykidutza 21/2/2010, 19:38

pana linistim putin lucrurile, as spune sa asteptam o perioada cu recrutarile
    Violator
    Vizitator

Mesaj  Violator 21/2/2010, 20:37

Nu stiu ce sa zic ... parca ma asteptam la alta reactie de la o astfel de guilda. Ce se intampla thora cu tine (daca esti aceeasi din versiunea 0.97d) Cerere recrutare Icon_sad ?!
    Parca toti ar trebui sa plecam cu drepturi egale la inceput, chiar si un infractor (Violatoru in cazul meu Cerere recrutare Icon_smile ) pleaca de la prezumtia de nevinovatie. Acum sa spun si adevarul, eu sunt cel care a deschis acest topic, eu sunt ZbumDemon (BadDemon sau KhronoS pentru cei dintre voi care sunteti mai vechi). Imi pare sincer rau ca am postat sa intru in aceasta guilda, lipsa de unitate se vede clar.
    YonutzD ... daca eram GM in guilda, la postul anterior luai avertisment urgent. Consider ca nu trebuie sa judeci oamenii inainte de a-i cunoaste, poate in viata reala am fi cei mai buni prieteni, dar cum sa-ti dai seama daca tu dupa nick deja dai raspunsul?! doh Daca ma chema Pufuletz sau Ciresel aveam alte sanse (este discriminare fata de jucatori)?! Pacat. slap

Thora(inca o data imi cer scuze daca nu esti cea din versiunea 0.97d) dar stiam ca guilda noastra se lupta cu a voastra si la fotbal si la fair-play de la egal la egal, principiile de recrutare erau altele atunci, acum ce s-a intamplat ?! Nu vreau sa te superi pe mine(nu am dreptul sa-ti spun ce sa faci,dar pot sa-ti dau o sugestie), dar inainte de toate trebuie sa ne gandim ca este un joc care are ca miza competitia de a fi cel mai bun. Tocmai de asta am hotarat sa redeschid guilda Zzzzbumi si sa ma ocup de ea. Poate intr-un viitor mai apropiat sau departat sa facem o alianta impreuna. drunk

Va doresc spor la treaba si sa aveti o seara excelenta !

Numai bine!
    Violator
    Vizitator

Mesaj  Violator 21/2/2010, 20:39

asta e topicul deschis de mine ! Razz

Sry de spam
    Mykidutza
    Mykidutza
    Moderator
    Moderator

Mesaj  Mykidutza 21/2/2010, 20:47

1. te agiti prea mult.......Yonutz a facut si el o observatie, asa cum au dreptul toti din acest guild, ca tot vorbesti de drepturi egale
    2. nu ti-a zis nimeni nimic de rau pana acum din cate am observat
    3. oare cine te-a oprit sa spui adevarul de la inceput? ^^
    4. e vorba ca avem niste discutii interne pe care trebuie sa le lamurim inainte de a lua alti membri, deci nu o lua personal.....daca esti atat de doritor sa vii la noi, atunci cateva zile de asteptare nu cred ca ar fi o solicitare atat de mare
    5. e aceeasi thora dp old
    thora
    thora
    Moderator
    Moderator

Mesaj  thora 21/2/2010, 23:35

Buna Khronos Razz sunt aceasi thora de pe old db, mentalitatea este cam la fel dar lumea se schimba, oamenii din guild au dreptul de a-si spune parerea, ma bucur ca ai postat cum a spus si myki avem nevoie de un pic de stabilitate acum, deoarece multi ies, multi intra...guildul a fost refacut pe dl pentru un nr mai mare de membrii dar tensiunea este cam la maxim in joc la toti...daca ai refacut Zzzzbumi ma bucur tare pentru ca lipseau cu adevarat in joc kiss
    Kenjyi
    Kenjyi

Data de inscriere : 30/11/2009

Mesaj  Kenjyi 22/2/2010, 11:50

Oi fi eu de vina ca sunt mai impulsiv, dar de dragul vechiului nume Heaven trebuie sa mai spun ceva. Pe urma promit ca nu va mai stresez.

mentalitatea este cam la fel dar lumea se schimba, oamenii din guild au
    dreptul de a-si spune parerea
    In alte vremuri "X este baietas" ar fi fost argumentul nr. 1 pentru ca X sa nu fie primit in guild. E de-a dreptul incredibil cine a ajuns sa aiba poarta deschisa in Heaven si cine este refuzat fiindca (aici imi cer scuze lui Yonutz, pe care-l consider inca una din cele mai bune achizitii pe care le-a facut Heaven pe S2) "nick-ul lui pare neserios". Avand in vedere ca omul asta juca (si o facea cum trebuie) pe cand alde Dinke, Linke, Pinke si alte reusite achizitii muscau coltul mouse-ului fiindca nu stiau cu ce se mananca, unde e mentalitatea??

cum a spus si myki avem nevoie de un pic de stabilitate acum
    Orice comunitate care are nevoie de "stabilitate" se bazeaza pe membrii consacrati si pe achizitii serioase. Sa fim seriosi...

guildul a fost refacut pe dl pentru un nr mai mare de membri dar
    tensiunea este cam la maxim
    Serios Teo, oare cum te asteptai sa fie?
    Mai multi membri = mai multe probleme in guild (a crescut cantitatea, a scazut calitatea).
    Recrutari de-a valma = si mai multe probleme in guild si pe server.
    Primirea celor dati afara (nu iesiti) din alte guilde = probleme cu alte guilde.
    Formularul de inscriere e pus acolo ca sa vedeti cine e omul sau ca sa vedeti doar daca stie sa scrie? Si daca "votul argumentat" al membrilor inseamna "pro si de la mine, desi nu-l cunosc" (cum e cazul in 90 % din aplicatii), ce rost mai are el? Unde e rolul restrictiv al votului?

Mi-ai cerut parerea, am expus-o. Imi cer scuze daca cineva (care conteaza) s-a simtit jignit. Exista un nucleu dur in cadrul guildului (vechea garda, thora, Myki, Tsu si cei intrati pe S2, Puf, Yonutz, Venin), care ar trebui sa fie mult mai implicat in luarea deciziilor, altfel democratia va fi prost inteleasa si punerea in practica va fi mult mai grea.
    Mykidutza
    Mykidutza
    Moderator
    Moderator

Mesaj  Mykidutza 22/2/2010, 19:34

ai si tu dreptate ken, dar cum putem sti ca un player merita sau nu sa fie la noi?
    in cazul celor mai noi (adica 70% din cazuri) se cam merge la ghici......fiindca cei vechi sunt mai rar degasit, iar care mai joaca, sunt deja in guildele consacrate, in care au mai activat si inainte
    ps. stai linistit, ca stresul tau e cu folos Wink
    thora
    thora
    Moderator
    Moderator

Mesaj  thora 23/2/2010, 16:06

Ma bucur Ken ca ai postat si ai mare dreptate...eu in general la recrutari dau votul final deoare nu sunt in joc cat ar trebui sa cunosc care cine cum este si ma bazez pe parerea celora care frecventeaza mu mai mult ca mine...gasirea oamenilor de calitate este mai greu in ziua de astazi deoarece:
    - cei vechi 90% nu mai joaca iar restul de 10 % sunt care prin te miri ce guilde
    - sunt si pustani noi care daca le dai o sansa pot sa iti demonstreze ca te inseli
    -referitor la nume...daca trebuia sa il recrutez pe Myki dupa nume printr-o cerere pe forum nu stiu cata incredere i-as fi acordat...dar uite ca s-a dovedit a fi un om extraordinar si de aproape 5 ani alaturi de Heaven, alt exemplu ar fi Puf...de aia nu ma iau dupa nume

Mu si Heaven care a fost nu va mai fi...eventual doar daca ramanem maxim 10 oameni in guild, dar merita si cei noi o sansa unii chiar se pot dovedi "achizitii" bune.
    Am aplicat toate metodele posibile pentru ca in Heaven sa fie atmosfera ok, ultima metoda a fost cea cu mutatul pe DL...daca nici asa nu merge atunci ajung la vorba unui vechi prieten "teo nu esti buna ca GM pentru ca esti prea blanda si moale" si posibil sa cedez conducerea cui va dori si se va simti in stare; imi pare rau ca nu ai acceptat cererea ca Gm la Eden pentru ca ai fi putut sa ne ajuti extraordinar de mult.
    Mykidutza
    Mykidutza
    Moderator
    Moderator

Mesaj  Mykidutza 23/2/2010, 19:17

eeeeei......ce are numele meu? Cerere recrutare Icon_twisted Cerere recrutare Icon_twisted Cerere recrutare Icon_twisted Cerere recrutare Icon_twisted Cerere recrutare 102953 Cerere recrutare 58831

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21/11/2024, 12:51