Nume/Prenume real life : Gheorghe Marius-Daniel
Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal)/rasa
caracterului(elf,bk,mg,dl,sm): S2 carnatSM / SM
O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de
zi cu zi: sociabil , oricand pot da o mana de ajutor ,sportiv (practic kickboxing de 4 luni si timpul petrecut in joc marti si joi va fii mai mic deoarece am antrenamente
Guilds in care ati mai fost:KillerS
Motivul "plecarii" (daca exista): o cearta cu un membru al aliantei...am iesit din acel guild ... MausMG ma ameninta
De cand jucati Mu pe LinkMania: o luna Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.): niciun antecendent
Timpul aproximativ petrecut in joc (optional): aproximativ 3-4 depinde de zi ...
Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven: un guild cu membrii activi si care sa stie sa se distreze pe Mu
Care credeti ca poate fi contributia voastra la Heaven? (NU ma
refer la partea materiala): cat mai multe ore state on in party sau un sfat ceva
Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista): nu exista
Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal)/rasa
caracterului(elf,bk,mg,dl,sm): S2 carnatSM / SM
O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de
zi cu zi: sociabil , oricand pot da o mana de ajutor ,sportiv (practic kickboxing de 4 luni si timpul petrecut in joc marti si joi va fii mai mic deoarece am antrenamente
Guilds in care ati mai fost:KillerS
Motivul "plecarii" (daca exista): o cearta cu un membru al aliantei...am iesit din acel guild ... MausMG ma ameninta
De cand jucati Mu pe LinkMania: o luna Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.): niciun antecendent
Timpul aproximativ petrecut in joc (optional): aproximativ 3-4 depinde de zi ...
Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven: un guild cu membrii activi si care sa stie sa se distreze pe Mu
Care credeti ca poate fi contributia voastra la Heaven? (NU ma
refer la partea materiala): cat mai multe ore state on in party sau un sfat ceva
Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista): nu exista