Nume/prenume in real life:Bilea Claudia
Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal)/rasa caracterului(elf,bk,mg,dl,sm):Capsunica/Elf
Varsta/data nasterii:22ani 18,august,1990
O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de zi cu zi:Sunt din Galati,o fire sociabila,studiez dreptul.
Guilds in care ati mai fost:-
Motivul "plecarii" (daca exista):-
De cand jucati Mu pe LinkMania:am jucat in trecut aprox. un an
Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.):-
Timpul aproximativ petrecut in joc (Optional):-
Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven(Optional):Toti trebuie sa facem parte dintr-un guild,mai devreme,sau mai tarziu.V-am ales pe voi deoarece cred ca sunteti cei potriviti mie:P
Care credeti ca poate fi contributia voastra la Heaven? (NU ma refer la partea materiala):un membru de nadejde:)
Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista)(Optional) : TsuTzi
Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal)/rasa caracterului(elf,bk,mg,dl,sm):Capsunica/Elf
Varsta/data nasterii:22ani 18,august,1990
O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de zi cu zi:Sunt din Galati,o fire sociabila,studiez dreptul.
Guilds in care ati mai fost:-
Motivul "plecarii" (daca exista):-
De cand jucati Mu pe LinkMania:am jucat in trecut aprox. un an
Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.):-
Timpul aproximativ petrecut in joc (Optional):-
Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven(Optional):Toti trebuie sa facem parte dintr-un guild,mai devreme,sau mai tarziu.V-am ales pe voi deoarece cred ca sunteti cei potriviti mie:P
Care credeti ca poate fi contributia voastra la Heaven? (NU ma refer la partea materiala):un membru de nadejde:)
Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista)(Optional) : TsuTzi