Nume/prenume in real life: George Cucorada
Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal)/rasa caracterului(elf,bk,mg,dl,sm): 0.97: C1ocan (BK) SiL3*MG* (MG) s2: ^PiShPi* (Elf)
Varsta/data nasterii:16 ani 13.11.1993
O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de zi cu zi: Trezirea,Verific Party-u, ma spal pe fata, plec la liceu vin mananc si ma bag sa ma joc
Guilds in care ati mai fost: 0.97D:cdcd S2:HHunterZ
Motivul "plecarii" (daca exista): am fost dat afara
De cand jucati Mu pe LinkMania: dpe 2rd db 0.97d
Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.): nu am avut
Timpul aproximativ petrecut in joc (optional):7-8 ore
Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven: nu mai am guild si cunosc pe cineva din heaven
Care credeti ca poate fi contributia voastra la Heaven? (NU ma refer la partea materiala): un elf la party si un partener de guild
Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista): Luixa,voodoo
Numele din joc de pe fiecare db (caracter principal)/rasa caracterului(elf,bk,mg,dl,sm): 0.97: C1ocan (BK) SiL3*MG* (MG) s2: ^PiShPi* (Elf)
Varsta/data nasterii:16 ani 13.11.1993
O mica descriere a dumneavoastra (cateva cuvinte) din viata de zi cu zi: Trezirea,Verific Party-u, ma spal pe fata, plec la liceu vin mananc si ma bag sa ma joc
Guilds in care ati mai fost: 0.97D:cdcd S2:HHunterZ
Motivul "plecarii" (daca exista): am fost dat afara
De cand jucati Mu pe LinkMania: dpe 2rd db 0.97d
Enumerati "antecedentele" grave (suspenduri, etc.): nu am avut
Timpul aproximativ petrecut in joc (optional):7-8 ore
Motivul pentru care doriti sa faceti parte din Heaven: nu mai am guild si cunosc pe cineva din heaven
Care credeti ca poate fi contributia voastra la Heaven? (NU ma refer la partea materiala): un elf la party si un partener de guild
Numele persoanelor ce va recomanda (daca exista): Luixa,voodoo